Royal King

Royal King

Her zaman Şık, Derin mi derin, keyifli mi keyifli bir uyku için ideal…

Her vücut tipine uygun destek sağlayabilen Multiplex yay sistemi ağırlık ve basınç arttıkça daha fazla destek sağlar. Boyun, baş ve bel vücudun çeşitli bölgelerine tam uyum sağlayarak, vücut hareketlerine anında tepki verir.

Royal King görselleri

MultiPlex Farklı yay katmanlarının bir araya gelmesiyle oluşan MULTIPLEX, vücudun ihtiyacı kadar destek olanağını bir üst seviyeye taşır. Destek ve esneklik aralığını arttıran bu sistem aynı zamanda çift taraflı kullanım imkanı sunar.
Dual_comfort Planet mühendislerinin rahatınız için geliştirmiş olduğu iki ayrı yüzünde iki ayrı uyku konforunu sunan malzemelerin bir araya getirilmesi ile üretilmekte olan bu yataklarda ister sert ve dinamik isterseniz konforlu ve rahat bir hayatın kapılarını aralayacaksınız…
Cotton Pamuk, eşsiz bir filtreleme, bakteri mukavemeti, havalanma, nem tutma ve nemi tahliye etme özelliklerine sahiptir. Buna ek olarak doktorlar alerjisi olan hastalara ve çocuklara pamuk dolgulu yatak kullanmalarını önermektedir.
Airmatic Yatağı çevreleyen klima kanalı sayesinde terlemeyi minimize ederken, yatağın içinde sirkule olan temiz hava ile daha sağlıklı bir uykunun kapılarını aralayın.
feathertouch Yumuşaklığı ve konforu en üst seviyede hissedebilmeniz için, Planet mühendisleri tarafından geliştirilen FeatherTouch sünger kullanılmıştır.